Over

Kringloopwinkel bodegraven

Kringloopwinkel met hart voor mens & milieu

Over

Kringloopwinkel Bodegraven heeft in 2013 haar deuren geopend en sindsdien zet ze zich in voor het hergebruik van kleding, meubilair, boeken, speelgoed. Oude spullen zijn vaak meer waard dan men denkt en kunnen nog altijd plezier geven. Op deze manier dragen we allemaal ons steentje bij aan duurzaam omgaan met onze planeet en mensen blij maken met mooie artikelen. 
Jolanda Kool, eigenaar van Kringloopwinkel Bodegraven, zet zich altijd in voor een tweede kans. Of dit nou een reïntegratie is, een werk-leertraject of minder CO2 door mooie artikelen een tweede eigenaar te geven. 

Maatschappelijk

Met uw aankoop in de Kringloopwinkel helpt u ook mensen die werken bij Kringloopwinkel. Wij zetten ons ook in om hulp te bieden.  Dit doen wij door een goed re-integratietraject te bieden, maar ook via werk-leer trajecten bieden wij hulp. Op weg naar een gewaardeerde plek in de samenleving! Met een schat aan levenservaring, zijn ze ieder graag van dienst!

Tweedehands spullen worden steeds populairder. En dat is niet vreemd, mensen willen zich toch onderscheiden door iets leuks en speciaals te hebben.Een aankoop in een kringloopwinkel is uniek en  goedkoper dan een nieuwe aankoop. Denk aan leuke vintage artikelen. De 70’s & 80’s leven tegenwoordig weer op in de mode en wat is er nou leuker dan een vintage artikel aan te treffen in een kringloopwinkel? 

jolanda kool

kringloopwinkel bodegraven

Vragen of opmerkingen? Klik hier om je vraag te stellen

Openingstijden

Maandag

13:00 – 17:00

Dinsdag tot Zaterdag

9:00 – 17:00

Contact

Telefoon

0172-750213

Email

Info@kringloopwinkelbodegraven.nl

Locatie

Adres

Willemstraat 49B, 2411 CP Bodegraven

Route